Leestip: boek over chocolade

cho·co·la·de,cho·co·la(de;m)

  1. met cacaopoeder bereide drank 2. gestold mengsel van cacao, suiker, vanille enz.: ergens geen chocola van kunnen maken er niet uit wijs kunnen worden.

♥ Leestip van Joet

Chocola / Christine McFadden & Christine France. – vertaling [uit het Engels] Liesbeth Machielsen. – Utrecht : Veltman uitgevers, [1999, 2002]. – 256 pagina’s : 25 cm. Oorspronkelijke titel : The ultimate Encyclopedia of Chocolate. – London : Anness Publishing Limited, ©1997. – met 200 recepten en register
ISBN 90 – 5920 – 075 – 6

onze Chocolade:

Wij werken uitsluitend met Callebaut premium chocolade chips die we in warme melk omsmelten tot de heerlijkste chocolademelk die je ooit hebt gehad!

  • pure chocolade 35%
  • melk chocolade 27%
  • witte chocolade 0%

Naar keuze, naast verse biologische volle melk, ook met amandel-, soya-, kokos- of havermelk te bereiden!

%d bloggers like this: