cho·co·la·de,cho·co·la(de;m)
- met cacaopoeder bereide drank 2. gestold mengsel van cacao, suiker, vanille enz.: ergens geen chocola van kunnen maken er niet uit wijs kunnen worden.
♥ Leestip van Joet

Chocola / Christine McFadden & Christine France. – vertaling [uit het Engels] Liesbeth Machielsen. – Utrecht : Veltman uitgevers, [1999, 2002]. – 256 pagina’s : 25 cm. Oorspronkelijke titel : The ultimate Encyclopedia of Chocolate. – London : Anness Publishing Limited, ©1997. – met 200 recepten en register
ISBN 90 – 5920 – 075 – 6
onze Chocolade:
Wij werken uitsluitend met Callebaut premium chocolade chips die we in warme melk omsmelten tot de heerlijkste chocolademelk die je ooit hebt gehad!
- pure chocolade 35%
- melk chocolade 27%
- witte chocolade 0%



Naar keuze, naast verse biologische volle melk, ook met amandel-, soya-, kokos- of havermelk te bereiden!