Koffie salon

Je kunt je koffie krijgen zoals je wilt maar altijd met één ding: Liefde!

Wij maken koffie met veel passie en zorg. De apparatuur, de bonen, de versheid, de afstellingen en de zetmethode. Alles wordt overwogen. Iedere keer weer opnieuw als er een andere boon komt, ook al hadden we al eerder “op de molen”.

Dus kies de (specialty) koffie die jij het liefst drinkt! Met of zonder melk, met oatly, soja, amandel of kokosmelk.

Tot we koffie drinken!

Joet Halmos

Published by Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023!

%d bloggers like this: