De MoccaMaster wordt afgestoft

De donderdag zal de dag zijn waarop we bij Boeken Bonen & Blaadjes meer met filter koffie aan de slag gaan.

Filter koffie is een verzamelnaam voor een hele reeks aan zetmethoden waarbij de zwaartekracht voor de extractie van de koffie zorgt. Jaarlijks komen er ook vaak weer nieuwe methoden bij omdat mensen nu eenmaal niet kunnen ophouden met het zoeken naar dé ultieme zetmethode die de beste koffie oplevert. Wij vinden dat de boon, diens branding en herkomst van de boon de ideale methode bepaald! Maar wie zijn wij? Ook maar een mening…

moccamaster
MoccaMaster

Als je van koffie houdt, goed wilt proeven hoe de koffie kan smaken en wilt experimenteren, kom dan op de donderdag langs en leef je uit. Wij vinden het leuk om koffie voor je zetten als jij kunt aangeven wat jij lekker vindt en wat niet!

We hebben de volgende zetmethoden in huis:

  • MoccaMaster (4-8p)
  • Kalita Wave (1p)
  • Hario V60 (1 en 2p)
  • Bialetti (1p)

Published by Christian

Dad, barista, sommelier, nerd, photographer and gourmand. Wanna-be chef and happy camper in general. Coffee fetishist!

%d bloggers like this: