Time to MoMo

Hoewel dit een hele rustige tijd zou kunnen zijn met de gedwongen sluiting van alle horeca in Nederland, lijkt het erop dat niets minder waar is.

Al vrij snel werd takeout verkoop weer wel toegestaan en zijn veel lokale ondernemers zeer creatief geworden met plannen verzinnen om én toch te werken én toch geld te kunnen verdienen én mensen die massaal thuiswerken tóxh te voorzien van een uitje, een natje of droogje na een korte wandeling of gewoon omdat mensen toch ff eten of drinken willen halen bij hun

timetomomo.com is zo’n idee dat enigszins uit de hand zou kunnen gaan lopen maar wel super lief.

Amersfoort is rustig tijdens het coronavirus

We vinden alle initiatieven geweldig en bekijken even hoe we er aan bij kunnen dragen of meedoen.

Je bent een sieraad voor de stad

Houdt de site en onze Facebook pagina in de gaten, dan mis je niks!

Published by Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023!

%d bloggers like this: